fra vores medarbejdere

Mit navn er Tine og jeg elev her på Søndergården .

Min lære periode er startet 9/11/17.

På gården har vi godt samarbejdes team, som består af kollegaer i alle aldersgrupper. Vi har på gården en god ping pong, som gør arbejdspladsen rigtig rar.

 

Min primær arbejdsopgave er kalvene, her er jeg med til at give kalvene en god start og sørge for de kommer godt videre, en opgave som jeg er rigtig glad for. Derud over har jeg som elev også været rundt på resten af gården hvor jeg bl.a. har lært at køre teleskoplæsser, malke osv.

 

Jeg synes Søndergården, er et super rart sted at være som elev, og jeg kan varmt anbefale det. En gård med plads til forskelligheder og fokus på godt arbejdsmiljø. 

Hej jeg hedder Torben og er tidligere selvstændig landmand. Jeg startede på Søndergården 1-10-2016.Jeg er med afstand den ældste af medarbejderne på gården(53),men jeg nyder at omgås alle de unge medarbejdere og selvfølgelig også ejerne Karin og Erling. Alle medarbejderne er meget forskellige og kommer fra meget forskellige samfundslag og verdenshjørner, men på gården er det meget vigtigt, at vi alle trives, og har de rette arbejdsopgaver, vi løfter i flok. John, gårdens daglige leder er fantastisk til at få alle arbejdsopgaverne fordelt, Karin er gårdens blæksprutte og Erling er fantastisk god til at spotte, hvis en medarbejder hænger lidt og har brug for en snak til at få løst nogle problemer.  
Søndergården er en super god arbejdsplads, et spændende sted, hvor der altid er gang i nye tiltag, en rigtig god og lærerig arbejdsplads, hvor alle får en chance for at vise hvad de kan bidrage med. Der er hver dag mere end 600 køer der skal passes og mange små kalve der skal værnes om, så hvis det har vakt din interesse, synes jeg, du skal kontakte Søndergården du vil ikke fortryde

 

Med venlig hilsen
Torben

My name is Soraya Maritano. I am an agronomist and a globetrotter born in Argentina. The turns of destiny brought me to Denmark (with a Work and Holidays Visa), more precisely to this farm and I could not have been more fortunate. From the moment I arrived you made me feel comfortable, you made me part of the team, of this great family. Not only did you give me an important place in this farm, but you allowed me to find and create my own space, which helps me grow both professionally and personally. I wish there were more places like this, where you really feel like giving the best of yourself and surpassing yourself day by day. So, if someone is looking for a place to develop a career in a pleasant work atmosphere, this is the place. Trust me.

It will be hard to say goodbye but you can be sure I will never forget you, guys. Thanks for everything!

See you!

Soraya Maritano (Sori)

 

Skrevet af Tommy Funder , d. 16-04-2014
Hej Karin og Erling! :-)
Nu har jeg arbejdet ved jer i snart 2 år, det er en ren fornøjelse, jeg nyder hvert et sekund jeg er på gården, generelt at være i jeres selskab er en ren fornøjelse. Som det ser ud nu, kunne jeg ikke tænke mig af komme væk fra det vi har opbygget. så håber ikke i går hen og bliver træt af mig. Det ville være ret trist...... Det rigtig rart af vide at man er en vigtig person for gården, og for den sags skyld jer! Den tillid Erling har givet mig med af få lov til af fodre med den helt nye selvkørende mixer. Eller dig som lader mig tjekke køerne! I lader mig og Jane bestemmer rigtig meget på gården. Det er jeg virkelig glad for! 
Godt dette skole ophold snart er færdig så jeg kan komme ud til jer igen! jeg har påskeferie fra skolen nu, men min ferie går med at være i selskab med jer og de andre medarbejder, Det er jo ren luksus :-) 
I skal bare vide i betyder meget for mig :) Vi ses :-) 

 

 

Nyeste kommentarer

12.04 | 14:47

Åbningstider?

04.03 | 14:04

Hej
ring til mig 20946522 kh Karin

04.03 | 13:10

Hej. Vil det være muligt at komme på besøg, med en børnehave på tirsdag? Mvh michelle

04.06 | 12:11

Hej
Ja desværre
L&F giver kun til børn fra 0. Klasse og opefter:)
Vh Karin